heading-c1

Ärrä-koodin avulla voit vaivatta palkita asiakkaitasi, lanseerata tuotteen tai muistuttaa sen olemassaolosta. Valitse Ärrä-koodi, kun haluat tavoittaa suuren joukon henkilöitä kerralla ja Ärrä-kuponki satunnaisiin, yksittäisiin tarpeisiin.

Joulun helpoin lahja on Ärrä-kuponki.

Muista kumppaneitasi, asiakkaitasi tai vaikka työntekijöitäsi vaivattomasti lahjalla, joka on mukava ojentaa tai helppo postittaa. Ärrä-kuponki sisältää Ärrällä myytäviä tuotteita. Sen saaja voi lunastaa kuponkiin liitetyn tuotteen miltä tahansa R-kioskilta.

Valitse neljästä valmiista jouluisesta Ärrä-kupongista tarpeisiisi parhaiten sopiva ja hanki joululahjasi nyt.
Kupongit tilataan 50 kpl erissä (minimitilausmäärä 100kpl) ja ne ovat voimassa 31.1.2015 saakka.

Tilauslomake

Hinnat alv 0. Hinnat eivät sisällä painokustannuksia, jotka määräytyvät tilatun määrän mukaan.
Kuponkitilaukset toimitetaan 5-10 arkipäivän sisällä tarjouksen hyväksymisestä.

Tilauksen yhteydessä tarkistamme yrityksen luottotiedot Suomen Asiakastiedon luottotietorekisteristä. Asiakas sitoutuu tarjouksen hyväksyessään noudattamaan R-kioski Oy:n maksuehtoja, 14pv netto laskun päiväyksestä, ellei muuta ole sovittu. Pidätämme oikeuden hyväksyä tai hylätä tilaus.

heading-c7

Tarjouspyyntönne on vastaanotettu.
Olemme teihin yhteydessä lähiaikoina.

tilausmäärä kpl
tilausmäärä kpl
tilausmäärä kpl
tilausmäärä kpl

Yritystiedot

Laskutusosoite (jos eri kuin toimitusosoite)

Lähettämällä tilauksen saat 2 arkipäivän sisällä tarjouksen sähköpostiisi ja hyväksymällä tarjouksen tilaus toimitetaan painoon.

heading-c5

Monipuoliset käyttömahdollisuudet

Ärrä-koodi sopii erityisen hyvin tilanteisiin, joissa tuote halutaan jaella isolle kohderyhmälle. Kyseessä on kertakäyttöinen uniikki koodi, jonka voit jakaa tekstiviestillä, sähköpostilla tai esimerkiksi Facebook-sovelluksessa. Liittäminen printtimainosmateriaaliin myös onnistuu.

Laskutus ja kattava raportointi

Kampanjan jälkeen 500 kpl ylittävissä tilausmäärissä lunastamattomista tuotteista tehdään hyvityslasku. Lunastusraportti sisältää tiedon lunastuksista sekä lunastusajankohdan. Raportti mahdollistaa haluttaessa myös jälkimarkkinoinnin.

Kustannustehokas

Digitaalisena Ärrä-koodi on kustannustehokas, koska fyysistä tuotetta tai kuponkia ei tarvita.

Helppo ja nopea prosessi

Voimme halutessasi toimittaa koodit suoraan vastaanottajalle ja hoitaa koko prosessin avaimet käteen-palveluna.

heading-c1

Ärrä-kuponki

  • on tuoteseteli, jonka voi antaa asiakkaalle henkilökohtaisesti vaikkapa messuilla tai tapahtumassa tai lähettää postitse
  • toimii R-kioskilla maksuvälineenä sille tuotteelle tai tuotteille, jotka on lueteltu kupongissa.

Räätälöity Ärrä-kuponki

Ärrä-kupongin ulkoasu toteutetaan toiveidesi mukaisesti yrityksesi omalla ilmeellä. Minimitilausmäärä räätälöidyille Ärrä-kupongeille on 500 kpl.

Mielihyväkuponki

R-kioskin omassa mielihyväkupongissa on valmiina tuotevaihtoehtoina kahdeksan tuotetta, joista asiakas voi valita itselleen kaksi eri tuotetta veloituksetta. Tuotevaihtoehdot ovat: Battery 0.33 l, Jaffa 0.5 l, elokuvavuokraus, Kingis-jäätelö, Ilta-Sanomat (vkl), Fazer 200 g suklaalevy, Airwaves purukumi 35 g ja Taffel Sips 250 g.

Nopea toimitus ja laskutus

Ärrä-kupongeista ei tehdä hyvityksiä lunastamattomista tuotteista tai käyttämättömistä kupongeista. Veloitus kohdistuu tilattuun määrään. Toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksesta. Kupongit toimitetaan 50 kappaleen nipuissa ja niiden minimitilausmäärä on 100 kpl.

Kysy tarjousta jo tänään!

heading-c4

Ärrä-koodeja on käytetty monipuolisesti eri yritysten tarpeisiin: tuotteen lanseeraus, tuotteen maistatus, tuotteesta muistuttaminen, asiakasreklamaation hoitaminen, asiakasrekisterin tietojen päivittäminen, asiakkaan ilahduttaminen, oman henkilökunnan palkitseminen. Vuonna 2010 Ärrä-koodi-palvelu palkittiin 2010 Retail Award -palkinnolla. Lue alta erilaisista toteutuksista, joita Ärrä-koodin avulla on tehty.

heading-c6

Haluatko lisätietoja tai tarjouksen toteutuksesta? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Haluatko lisätietoja tai tarjouksen toteutuksesta? Soita 046 875 1111 tai täytä lomake, niin jutellaan lisää.
Harri Saalasti, Business Manager

heading-c67

Yhteystietosi on vastaanotettu. Olemme Sinuun yhteydessä lähiaikoina.